Tjänster

Vi har många års erfarenhet och stora kunskaper inom dressyr, vilket gör att vi kan erbjuda en rad olika tjänster för dig och din häst.

Lektioner – Vill du ha en tränare som anpassar lektionerna till dina förutsättningar och mål? Vi på Elisabeth Hjelm Dressage förespråkar individuella träningsupplägg för att du och din häst ska nå så goda resultat som möjligt, samtidigt som du ska ha kul.

Utbildning – Har du svårt att lära din häst nya rörelser? Lugn, vi har lång erfarenhet av att utbilda hästar upp till och med Grand Prix.

Försäljning – Elisabeth Hjelm Dressage har ett stor kontaktnät med många potentiella köpare till din häst. Vi hjälper dig hela vägen från annons till överlämnande av hästen till nya ägaren, allt för att både säljare och köpare skall få en så bra upplevelse som möjligt. En försäljning kan därför t.ex. innefatta: film, annonsering, kontakt med intressenter, visning för potentiella kunder samt hjälp till vid överlåtande av hästen. Man kan helt enkelt säga att EH Dressage skapar en skräddarsydd paketlösning som passar dina önskemål.

Förmedling – Söker du ny häst eller ponny? Vi kan hjälpa dig att hitta en häst som passar dig, din ridstil och din plånbok. Målet för oss är att få nöjda kunder, vilket gäller för både människa och häst.