On the road

Nu rullar vi igen efter en övernattning på superfina anläggningen Königshöfsheide i Sittensen utanför Bremen i Tyskland. I morse red jag ett kul och avslappnat pass på den stora ute hoppbanan på gräs. Något både chock och jag tyckte var skönt. Jag galopperade i fältsits, slingrade mig mellan hinderna och gjorde byten. Chock var i toppform och verkade inte ett dugg påverkad av gårdagens resa. Målet med dagens pass var att han skulle bli mjuk, arbeta framåt och ha kul!! Nästkommande dagar blir det pass med fokus och mer detaljer.
Prinsen står nu i lastbilen, fästmannen kör och lilla-syster pratar. Vi laddar som Zlatan med Vitamin Well! 
Vi är så laddade för att komma fram till Aachen! Som om tävlingen inte är tillräckligt kul i sig så är det extra kul att det är Sanna Nilsson med Lennox och Lina Dolk med Biggles som ingår i U25 laget. Sanna och jag har camperat tillsammans på många internationella tävlingar och mästerskap förut då har vi alltid fantastiskt roligt. Lina har jag inte tävlat så mycket med men det verkar ju vara en super gullig tjej! Tror det kommer bli en härlig gemenskap där drömmar blir till verklighet och där massa minnen kommer bildas! 
Vi hörs snart igen!