Två veckors tävlingsäventyr

Nu är det äntligen dags! Först tävlar vi CHIO för U25 i Rotterdam sen åker vi raka vägen till Nordiska Mästerskapen i Aalhborg. Vi är så laddade! Med några riktigt intensiva veckors plugg och en färdig Personalvetarexamen är jag nu riktigt laddad inför sommarens äventyr där både Falsterbo Horseshow och Malmö City Horseshow väntar. 

Efter ett kort joggingpass imorse kör vi nu över Öresundsbron till Danmark. Inatt bor vi över i Sittensen, i Tyskland. Imorgon kör vi sista biten till Rotterdam! 

Chock är i toppform, jag är i toppform och fantastiska groomen/chauffören/pojkvän är i toppform 😀 Mamma flyger ner till oss imorgon såklart! 

Följ vårt äventyr här på hemsidan och se massa härliga bilder på instagram @elisabethhjelmdressage 

Tack till alla sponsorer och samarbetspartners som gör detta möjligt: Leksands Knäckebröd, NipetHorse, Hälsa och Helhet i Kungsbacka och Flyinge Hovslageri. Även tack till bästa tränarna Mattias Jansson och Tina Due Boje samt självklart till familjen!