Samarbetspartners

Elisabeth Hjelm Dressage samarbetar idag med ett flertal spännande företag, som alla erbjuder intressanta och bra produkter/tjänster relaterat till hästsport och välbefinnande för både ryttare och häst.

Är du och ditt företag intresserat av att samarbete med Elisabeth Hjelm Dressage?
Ta då kontakt med oss via info@elisabethhjelm.se för mer information.

leksand ”Så gott som hela Sveriges befolkning äter knäckebröd. Fast enligt tradition äter norrlänningar mest och skåningar minst. Det traditionella knäckebrödsbältet sträcker sig från Jämtland i norr till Närke och Södermanland i söder.Men allt fler har upptäckt knäckebrödets goda smak och hälsosamma effekt. Därför ökar sakta men säkert konsumtionen i södra Sverige.En undersökning visar att en av fyra knäckebrödskonsumenter väljer Leksands, vilket innebär att cirka 2 170 000 personer gillar vårt bröd.”

equinox ”Eco-chic equestrian sportswear brand. Pure merino wool, organic cotton, recycled polyester and ultra comfortable innovative breeches.”

leksand ”GGG PHYSICAL FITNESS erbjuder elitidrottare professionella behandlingar. Massage, Kiropraktik och Akupunktur för att nämna några. Raffi, som driver GGG, har en gedigen erfarenhet och har samarbetat med bland annat simlandslaget under många år.”

Kopia-(3)-av-mattias-lsdogo-copy-2-3  ”Mattias Jansson är idag en av Sveriges mest framgångsrika utbildare av unga hästar och hingstar till bruksprov. Vid sidan av detta har Mattias även utbildat ett flertal hästar till nationell och internationell Grand Prix. För närvarande tävlar Mattias unghästar såväl som hästar på Grand Prix nivå.”

logo_nipet_horses  ”Nipet Horse startades av Peter Langebro 2010. Vi är agenter för OneK hjälmar, CamboxISIS, USG säkerhetsvästar, Peetz trolley och sadelskåp, Flex-On stigbyglar. Vi brinner för säkerhet inom ridsporten, det föreföll sig därför naturligt att vi satsat på några av världens bästa och säkraste produkter för ryttare.”

flyinge  Enligt oss på Elisabeth Hjelm dressage är Marcus Lundqvist en av Skånes bästa hovslagare. Han har en mycket bra känsla för hantverket och en otrolig förmåga att hantera även de svåraste hästarna. Vi kan starkt rekommendera Flyinge Hovslageri!

HoH_loggo-2  ”Välkommen till Hälsa&Helhet, ”ett sätt att må bra”. Vi jobbar med osteopati, massage, laser och kosttillskott för både hästar och människor. Våra behandlingar utförs av kvalificerad personal med inriktning på hälsa och friskvård. Hälsa & Helhet startades 1984 i centrala Kungsbacka. Konceptet var friskvård i kombination med gym och massage. Snart märktes att detta var något som saknats i området och tillströmningen av kunder ökade.”

logga  ”Stall Chalima är beläget utanför Falkenberg och är ett tävlings-och utbildningsstall, vars verksamhet grundades 2004. Från början i liten skala, för att sedermera växa successivt.Stall Chalimas anläggning ligger i en härlig skogsmiljö med utsikt över Ljungsjön.I stallet finns det plats för åtta hästar samt ytterligare tre under sommartid i nybyggda uteboxar. Det finns flertalet rast- och gräshagar i nära anslutning till stallet.Stall Chalima erbjuder uthyrning av stallplats – med eller utan träning och utbildning av hästen. Vi skräddarsyr en lösning för just dig och din häst. Stall Chalima erbjuder också förmedling av hästar, rådgivning vid köp och försäljning.”
Translate »