Falsterbo, Clinic och Aachen

EM i Ermelo 2009

Det var bra längesedan sist, men nu är det dags för en uppdatering. I fredags gick jag äntligen på semester efter en rolig men intensiv vår på jobbet. Känns helt fantastisk att samtidigt veta att det snart är dags att få rida ännu ett Falsterbo på min underbara Chock!

Vi kommer att rida U25 klasserna med första start nu på fredag och avsluta med kur på söndag. Som om inte det vore nog så ska jag och Chock även rida clinicen för Patrik Kittel på lördag, så jäkla kul!

Jag tycker verkligen att Leksands satsning på svenskdressyr är fantastisk och hoppas att fler kan ta efter i framtiden för att sporten skall växa och för att Sverige skall kunna stå sig bättre internationellt.

IMG_0361

När vi ändå är inne på ämnet, jag och Chock ska starta i Aachen!!!! Vi fick för en tid reda på att vi ska få starta i Aachen. Detta är en stor dröm som äntligen verkar gå i uppfyllelse, fingers crossed! Planen är att jag, Chock och Viktor sätter oss i lastbilen på eftermiddagen den 12e och beger oss ner till första stoppet i Bremen. Dagen efter tar vi lite sovmorgon och kör sen sista biten ner till Aachen. Tävlingarna är sedan fredag och lördag med en avslutningsceremoni på söndagen.

20140711-091117-33077182.jpg

Det kommer bli några fartfyllda veckor framöver men oj vad kul vi kommer att ha. Ska bli så roligt att komma ut på barnorna igen!

IMG_2051.JPG

Föresten, vet inte om någon har missat det men Chock gick Junior SM för en tid sedan men en tjej som heter Vendela. Vi är så glada över hur bra det gick och jag måste få säga att Chock är en sådan fantastisk häst som ena veckan går junior klasserna med en ryttare, för att några veckor senare gå internationell U25 grand prix med mig. Vilken grym häst jag har!

//Elisabeth