Hemfärd efter två inspirerande dagar på Bosön

Nu är vi påväg hem från Bosön efter två intensiva och inspirerande dagar! Gårdagen präglades av kostrådgivning, träningsplanering och intressanta föreläsningar bland annat av Fredrik Reuterskiöld som är FEI Steward. Kvällen avslutades med middag och gruppövning.

Dagen idag började med 2h träff med sjukgymnast och tester i balans-rörlighet och smidighet. Sistnämnda är vanligtvis inte ryttares starkaste sida. Men det är inget fel på viljan hos oss! Efter lunch väntade test med mätinstrument då vi skulle göra tre olika hopp för att mäta benstyrka och explosivitet. Därefter väntade chins, dips, brutalbänken och någon form av lyft med stång liggandes på mage. Dagen avslutades med löptest. Dock var benen som spaghetti redan innan start. Marathon löpande Carl Hedin varvade oss andra flera gånger!!

Det har varit två dagar som definitivt gett mersmak för mera träning utan häst. Det har varit väldigt god sammanhållning och stämning med mycket peppande under testerna för att orka maxa till sitt yttersta!

Tack för denna gången! Ser fram emot nästa!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)